Wednesday, 29 May 2013

Astrotips
29 Μαΐου 2013

Κριός
To να βγεις και να πεις πέντε κουβέντες με τους φίλους σου, θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να νιώσεις καλύτερα. Το γεγονός ότι μπορείς να το κάνεις κι από την αναπαυτική πολυθρόνα του σαλονιού σου ή του σαλονιού κάποιου κολλητού σου, είναι σύμφωνο και με τις οικονομικές επιταγές την περιόδου. 

Ταύρος
Στον διάλογό σου με συνεργάτες και δη ανωτέρους, πρόσεξε ιδιαίτερα την αδιαλλαξία σου. Είναι πολύ πιθανόν ότι αισθάνεσαι να έχεις δίκιο πέρα από κάθε αμφιβολία στις απόψεις σου σχετικά με την διαχείριση της καριέρας σου. Ωστόσο, το να μουλαρώσεις και να μην ακούσεις τις συστάσεις που σου γίνονται δεν είναι καλή τακτική.

Δίδυμοι
Έχεις ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου εκατό τοις εκατό. Να σε επιμορφώσεις, να μάθεις καινούρια πράγματα, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις μανικιούρ. Δεν είναι άσχημο να επενδύσεις σε δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς στην δουλειά σου και να διαχειρίζεσαι πιο αποτελεσματικά τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Ή να κάνεις beaute.

Καρκίνος
Όσο κι αν είναι θλιβερό, πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είναι όλες οι σχέσεις και συνεργασίες για πάντα. Το ζήτημα δεν είναι να λυπάσαι γιατί κάποια πράγματα τελειώνουν, αλλά να προσπαθήσεις ενεργά να τα κλείσεις, διατηρώντας κατά νου ότι ουσιαστικά ανοίγεις χώρο για καινούριες καταστάσεις πιο ταιριαστές σε σένα. 

Λέων
Εκεί που ανυποψίαστος μιλάς περί ανέμων, υδάτων, πολιτικών δρωμένων και φιλοσοφικών ιδεολογιών, εμφανίζεται ο από μηχανής θεός που θα σου θυμίσει όλους σου τους περιορισμούς. Ακριβώς αυτά που δεν θέλεις να ακούσεις για τα μοτίβα που έχεις ακολουθήσει όλη σου την ζωή, θα βρεθούν μπροστά σου. Μην μασάς, άδραξε την ευκαιρία για να συγκεκριμενοποιήσεις τα βήματα προς τον στόχο σου. 

Παρθένος
Δούλεψε μεθοδικά, συστηματικά και με φροντίδα στην λεπτομέρεια για να ολοκληρώσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Ενδεχομένως να αισθανθείς ότι καταπιέζεσαι περισσότερο από ότι συνήθως, αλλά θεώρησε το ένα τεστ αντοχής. Προς θεού μην αρχίσεις να παραπονιέσαι δεξιά αριστερά για το κακό που σε βρήκε, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προσθέσεις στην εικόνα και την ζοχάδα όλου του γραφείου.

Ζυγός
Αν αισθάνεσαι ότι σου λείπουν γνώσεις, ότι θέλεις να υλοποιήσεις κάτι και ενώ έχεις την ιδέα, δεν ξέρεις πως, εμπιστεύσου την ανάγκη σου. Θα σε οδηγήσει να βρεις το μάθημα, το σεμινάριο, τον δάσκαλο ή συνεργάτη που θα ξεκλειδώσει την δημιουργικότητά σου. Αφέσου και η ευχαρίστηση που θα νιώσεις θα σε αποζημιώσει για τον κόπο και για τα έξοδά σου. 

Σκορπιός 
Ίσως να με έχεις βαρεθεί, αλλά τι να κάνω που ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις το ψυχολογικό σου πεσιματάκι, την καταπίεση που αισθάνεσαι, αλλά και να αντέξεις να μείνεις στο σπίτι χωρίς να θέλεις να το γκρεμίσεις, είναι να επιδοθείς σε ερωτικές δραστηριότητες. Αν είσαι single η εναλλακτική σου είναι να εκτονωθείς σε ένα μάλωμα με τους γονείς σου.

Τοξότης 
Υπέροχη μέρα για να συζητήσεις λεπτομέρειες των συνεργασιών σου και γενικά να αφοσιωθείς σε ομαδικά έργα, να κάνεις brain-storming και να έχεις πάρα πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Aν είσαι single προσπάθησε το κατά δύναμη να βρίσκεσαι με κόσμο και γενικά να γυρνάς, γιατί η διάθεσή σου είναι ότι πρέπει για φλερτ και γνωριμίες. 

Αιγόκερως
Ίσως σήμερα έρθεις αντιμέτωπος με την πιθανότητα ενός περιορισμού των πάγιων εσόδων σου από την δουλειά, ειδικά αν προσπαθείς να μπεις στην τελική ευθεία για την υλοποίηση αλλαγών στους στόχους σου. Επειδή το εφέ αυτό είναι σίγουρα προσωρινό μην το αφήσεις να ανακόψει την διάθεσή και τις προσπάθειες σου. 

Υδροχόος
Η διάθεσή σου σήμερα παίρνει ένα έξτρα ουπς κι αισθάνεσαι ο καλύτερος του χωριού. Η συμβουλή που έχω να σου δώσω, είναι να μην μεθύσεις τελείως από την καλή σου διάθεση και αρχίσεις να λες κυριολεκτικά ότι σου κατέβει σε ανθρώπους που έχουν λόγο για την τροπή που θα πάρει η καριέρα σου. Εκτός αν κάνετε brain-storming, οπότε...

Ιχθείς
Αντί να τρώγεσαι με τα ρούχα σου γιατί δεν έχεις επαρκείς ευκαιρίες να ξεφύγεις, να κάνεις ένα ταξιδάκι, να την δεις λίγο διαφορετικά και να γλιτώσεις από το γνώριμο οικογενειακό περιβάλλον, επιδόσου σε ονειροπόληση. Απλώς μην την αφήσεις στο μυαλό σου, αλλά γράψ’την, διηγήσου την, κάν’την ταινία, κουκλοθέατρο, κάτι.


Καθημερινά Astrotips στο website Gals'n'Guys